Носът на фолк певицата Преслава се топи по-бързо от априлски сняг! Обонятелният

...
Носът на фолк певицата Преслава се топи по-бързо от априлски сняг! Обонятелният
Коментари Харесай

Съсипаха Преслава с това МЕМЕ в нета!

Носът на фолк певицата Преслава се топи по-бързо от априлски сняг! Обонятелният й орган гони размерите на този на Майкъл Джексън, а изпълнителката към този момент не наподобява на себе си.

След последната й обществена изява като посетител в „ Като две капки вода “, интернет гърми от колажи и мемета, свързани с „ изострената “ й визия. Една от най-разпространяваните фотоси е тази на Преслава до героиня от филмовата поредица „ Планетата на маймуните “, пише Intrigi.bg. Ари е говореща маймуна, с ясно изразени човешки черти и характерен нос под формата на две дупки.

Точно по този начин наподобява и нослето на Преслава след пластиката, на която се подложи преди няколко години. В началото ситуацията не беше толкоз зле, само че с всяка миналата година ринопластиката продължава да видоизменя обонятелният орган.

 Според специалисти повода може да се крие в дълготрайно фрапантно намаляване или по-лошо - размразяване на носна тъкан разследване на вътрешно инфектиране. „ Преслава би трябвало неотложно да се съветва с еластичен хирург, който да откри за какво носът й продължава да се смалява. Процесът може да е необратим “, разкриват осведомени.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР